Over mezelf
diabeteseducator meerle

Je verdient het om goed voor jezelf te zorgen, het leven is te kort om dat niet te doen.

Hey daar, leuk dat je op mijn website bent beland! Ik ben Britt, 29 jaar, de gelukkige wederhelft van Niels en de trotse mama van Noé (3 jaar) en Mare (3 maanden). Geen idee of het raar klinkt, maar ik heb eigenlijk geen typische hobby's. Mijn vrije tijd vul ik graag met wat zelfstudie, quality time met familie en vrienden, en tegen lekker eten en drinken zeg ik ook geen neen. Oh, en die wekelijkse mini-wandelingen zijn mijn heilige ritueel om even mijn hoofd leeg te maken dus die pak je me ook niet af!


Wat mij echt drijft, is het behalen van resultaten. Als klein meisje droomde ik er al van om schoonheidsspecialiste te worden. In 2013 maakte ik die droom waar en studeerde ik af. Maar toen voelde ik me nog niet helemaal 'volwassen' genoeg om helemaal zelfstandig te gaan. Ik wilde meer kunnen betekenen voor het menselijk lichaam.

Anatomie was altijd mijn ding, dus ging ik verder met voedings- en dieetkunde. Nog meer anatomie, nog meer werken met mensen. In 2016 behaalde ik mijn bachelor.


Met de jaren werd ik wijzer en groeide het verlangen om mijn droom waar te maken.

Ik begon klein als zelfstandige naast mijn parttime baan, maar al snel werden die dagen langer en langer. In 2020 gooide ik het roer om en ging ik volledig zelfstandig. Sindsdien volg ik mijn passie en leef ik mijn droom.

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en enthousiasme met jou te delen! Heb je vragen of wil je meer weten? Hou je niet in om me een berichtje te sturen. Let's do this! 

Contactformulier