Schoonheidsbehandelingen

GELAATSVERZORGING


Begin bij de basis en laat je huid stralen

schoonheidsspecialiste meerle

De gelaatsverzorgingen worden steeds gepersonaliseerd en professioneel uitgevoerd met doeltreffende resultaten!

Advies wordt aangevuld met de dermaview.

Dit is een toestel dat het gelaat fotografeert met 3 soorten belichting (RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht). De resultaten geven een volledig beeld van je huidconditie en onderliggende problemen.

Per gevonden huidprobleem kan een product of behandeling worden aanbevolen.

De dermaview (huidanalyse) is gratis bij elke gelaatsverzorging t.w.v. €25!


Een gelaatsverzorging is een combinatie van een manuele verzorging aangepast aan uw huidtype inclusief 60 minuten pure rust.

Bij Medi-kuur heb je de keuze tussen een basis pedicure en een gespecialiseerde pedicure, ook bekend als medische pedicure. Als diabeteseducator en gespecialiseerd voetverzorgster ben ik uitermate geschikt om diabetesvoeten te behandelen.


Basis Pedicure:

Onze basis pedicure omvat deskundige verzorging van je teennagels en het verwijderen van oppervlakkig eelt, zodat je weer comfortabel op je voeten kunt staan en lopen.


Gespecialiseerde Pedicure:

Hierbij gaan we nagelaandoeningen en voetproblemen grondig aanpakken. Naast de basis pedicure omvat deze behandeling ook het verwijderen van eelt, eeltpitten, kalknagels, ingegroeide nagels (Met de nagelbeugel van het merk Podofix wordt de nagel op de juiste wijze gecorrigeerd, waardoor ingroeien wordt verminderd zonder pijn). PEDICURE


Het leven is te kort om niet op wolkjes te lopen

pedicure meerle

ONTHARINGEN


De weg naar blijvende zachtheid

laserontharing meerle


Definitieve ontharing gebeurt met de Diode-Laser, de meest efficiënte manier tegen beharing.

Bij laserontharing wordt een diode laser ingezet die gebruik maakt van hoog energetische laserpulsen. Deze energiepuls wordt door de melanine in de lichaamshaartjes omgezet in warmte om zo de behandelde haarzakjes te vernietigen. Het omliggende weefsel zal niet beschadigd worden.


In onze praktijk bieden we ook harsbehandelingen aan. We maken gebruik van zowel striphars als filmhars, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Hiermee kunnen we ongewenste haartjes effectief verwijderen.

Met onze harsbehandelingen geniet je niet alleen van een langdurig glad resultaat, maar ook van minder zichtbare haartjes. Herhaling van de behandeling verbetert het resultaat steeds meer.Volg jij ons al op instagram?